Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fort Lauderdale
Autonvuokraus Fort Lauderdale

Etsitkö halvinta mahdollista vuokra-autoa Fort Lauderdalessa? Ehkäpä haluat noutaa auton suoraan lentokentältä? Auton vuokraaminen on suosittua Floridassa, ja löydät parhaimman tarjouksen vertaamalla useampien autovuokraamoiden hintoja. Auton varaaminen hyvissä ajoin etukäteen on suositeltavaa, sillä silloin vuokra-auto on valmiina odottamassa saapumistasi. 

Yleistietoa Fort Lauderdalesta

Fort Lauderdalen kaupunki sijaitsee Atlantin rannikolla Floridan osavaltiossa noin 47 kilometriä Miamista pohjoiseen. Fort Lauderdalen asukasluku on noin 171 000 henkilöä. Kaupunki on tunnettu vilkkaasta risteilysatamastaan ja ihastuttavista, kutsuvista hiekkarannoistaan. 

Kaupungissa on paljon kanavia ja tekojärviä, ja sitä kutsutaankin usein Amerikan Venetsiaksi. Fort Lauderdale on suosittu matkailijoiden keskuudessa, ja kaupungissa vierailee 13 miljoonaa ihmistä vuosittain. Kaupungissa on useita museoita, kuten vintage-automuseo, paikallishistorian museo, taidemuseo sekä ”Museum of Discovery and Science” -tiedemuseo. Fort Lauderdalessa on myös lukuisia hotelleja, ravintoloita, yökerhoja, kauppoja ja ostoskeskuksia. 

Maailman suurin perhospuisto, ”Butterfly World”, sijaitsee 25 kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Suositussa nähtävyydessä on perhosten lisäksi eksoottisia lintuja, perhosmuseo sekä kasvitieteellinen puutarha. 

Lentokenttä

Kansainvälinen lentokenttä, Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL), sijaitsee 9 kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Lentoasema palvelee vuosittain 24,6 miljoonaa matkustajaa – myös Helsinki-Vantaalta lähtee säännöllisesti lentoja Fort Lauderdaleen. Fort Lauderdalen lentokentällä on neljä terminaalia. Ykkösterminaalin vieressä on autonvuokrauskeskus, josta löytyy useita eri yrityksiä, kuten Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Thrifty ja Payless. 

Liikenne

Yhdysvalloissa on hyvin kehittynyt moottoritie- ja maantieverkko, ja teillä on asianmukaiset opasteet. Interstate-moottoritiet ovat osavaltioiden välisiä moottoriteitä ja osa valtiollista National Highways -tieverkkoa. Yhdysvaltalaisten ajotyyli on kohtelias ja miellyttävä. 

Nopeusrajoitukset ovat Yhdysvalloissa osavaltiokohtaisia. Useimmilla moottoriteillä nopeusrajoitus on 65–75 mph (n. 104–120 km/h). 

Myös liikennesäännöt ovat osavaltiokohtaisia, mutta ne ovat yleisesti ottaen melko samanlaiset kuin Suomessa

Promilleraja on Yhdysvalloissa 0,8, kun taas Suomessa se on 0,5. 

Osassa moottoriteitä on käytössä tietullimaksu, joten muista pitää autossa mukana kolikoita. 

Jos poliisi pysäyttää sinut, pysy rauhallisena ja pidä kätesi selkeästi näkyvillä ratin päällä. 

Kannattaa huomioida, että liikenne on yleensä vilkasta isoissa kaupungeissa erityisesti ruuhka-aikoina. 

Ajovinkkejä

Auton vuokraaminen on paras tapa päästä tutustumaan osavaltioon laajemmin. Yksi itsestään selvä kohde autoretkelle on Miami, joka sijaitsee 47 kilometriä Fort Lauderdalesta etelään. Pääset näkemään kaupungin keskustan pilvenpiirtäjiä, Miami Beachin, varakkaan Coral Gablesin kaupungin, South Beacdhin art eco -arkkitehtuurin sekä ”Coconut Grove” -ostosalueen. Kannattaa vierailla myös ikonisella Ocean Drivella -kadulla, joka on täynnä kahviloita, pubeja, kauppoja ja ravintoloita. Sekä Ocean Drive että Miami Beach sijaitsevat 14 kilometriä Miamin keskustasta etelään, ja molemmat ovat erittäin suosittuja turistikohteita. Pidettyjä vierailukohteita ovat myös Miamin eläintarha ja ”Miami Seaquarium” -akvaariokeskus. 

Voit tehdä vuokra-autolla päiväretken myös Evergladesin kansallispuistoon, joka on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin. Everglades sijaitsee Fort Lauderdalesta 117 kilometriä lounaaseen. Kansallispuisto perustettiin vuonna 1947, ja sen kosteikoilla on monia harvinaisia kasveja ja eläimiä. Kansallispuisto tunnetaan erityisesti alligaattoreistaan ja kävijät voivat seurata alligaattoriesityksiä alligaattorifarmilla. Puistossa on myös useita vierailijakeskuksia, joista löytyy kahviloita ja matkailutietoa alueesta.