Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Frauenfeld

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Frauenfeld sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Frauenfeld miniopas

Autovuokraamo Frauenfeld
Autonvuokraus Frauenfeld / Photo by Odanata

Frauenfeld (22000 asukasta) on pääoman kantonin Thurgau, joka sijaitsee Pohjois- Sveitsissä, noin. 43 km lounaaseen Zurich. Monikko kieli kaupunki on saksalaisia.

Frauenfeld on kaupunki, joka on panostanut voimakkaasti luovan kohtaamispaikkoja taide-ja kulttuuritoimintaa. Kulturzentrum Eisenwerk pidä, esimerkiksi hylättyjä ruukki – ja tänään on tilaa teatteria, konsertteja ja kuvataidetta.

Hieman kaupungin ulkopuolella on entisen luostarin Kartause Ittingen, jotka molemmat toimivat koulutuskeskus ja talot Thurgau taidemuseossa. Vuonna monimutkainen on myös suosittu ravintola.

Muuten Frauenfeld erityisen tunnettu kansainvälinen rock ja hip-hop festivaali-Openair Frauenfeld, joka on käyty vuosittain vuodesta 1985. Hit monet maailmankuuluja artisteja tehdä, ja vuosittain on noin 100000 ihmistä vierailee festivaalilla.

Lähin lentokenttä on Flughafen Zürich, joka on detn suurin lentoasema Sveitsissä.