Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kuopio Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kuopio Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kuopio Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Kuopio Lentokenttä

Autonvuokraus Kuopio Lentokenttä – Foto: © Ras

Kuopion lentoasema (KUO) sijaitsee 14 km päässä Kuopiosta ja 11 km päässä kylästä Siilinjärvellä Suomessa .Bussit Kuopion ja lentokentälle. Siellä autovuokraamot ovat edustettuina Avis, Europcar, Scandia Rent, Budget, Hertz ja Sixt.

Vuonna 2008 290247 matkustajaa vieraili Kuopion lentoasema. Kuopion lentoasema avattiin vuonna 1949 ja jota Luftwaffen aikana 2 World War II. Nykyään sitä käytetään myös sotilaallinen lentokenttä Suomen ilmavoimien. Vain kansainvälinen kohteesi Kuopion Riika liikennöi Air Baltic.

Kuopion lentoasema on ravintola mutta ei ostoksia. Lentokentällä on konferenssitilat, posti-ja puhelinpalvelu. Muutaman metrin päässä lentokentästä Sjøterminalen järven rannalla, joka tarjoaa monia nähtävyyksiä kuten kalastusta ja ulkoilua tehdä. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi