Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Belgrad Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Belgrad Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Belgrad Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Belgrad Lentokenttä
Autonvuokraus Belgrad Lentokenttä

Belgrad Nikola Tesla Airport (BEG) kutsutaan yleensä Surcin lentoasemalle paikalliset ja paikka, jossa lentoasema sijaitsee myös 18 km länteen Belgradissa vuonnaSerbian pitkin E70-moottoritien.Bussit kulkevat n. kerran tunnissa lentokentän ja Belgradiin. Erilaisia autovuokraamojen ovat erityisen hyviä lentoaseman alle 17 eri yritystä. Niistä, Hertz, Sixt, Avis, Budget, Europcar ja Beogradski vuokrata auton.

2.384.077 matkustajaa vieraili Belgradissa lentokenttä Nikola vuonna 2009. Se on päätukikohta Jat Airways on lentoyhtiö, joka toimii useimmissa kohteissa.Lentokenttä oli suljettu 90-luvulla, koska sisällissotien Jugoslaviassa. Lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 käytetään ensisijaisesti kotimaisia ilmaa, kun T2 on uudempi terminaali kansainvälisille lennoille.

Kauppoja, syöminen ja juominen paikkoja on melko rajallinen Belgradissa Airport Nikola. Lentokentällä on pankki, posti ja ensiapu. Ei hotelleja lentokentän.