Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Yanbu

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Yanbu sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Yanbu miniopas

Autovuokraamo Yanbu
Autonvuokraus Yanbu

Yanbu virallisesti nimeltään al-Bar, ja on keskeinen asema Saudi-Arabian länsirannikolla. Kaupunki on noin. 350 km pohjoiseen Jeddah kuin maan suurin satama.Yanbu on toiseksi suurin satama Saudi-Arabiassa ja tarjoilu Medina, joka sijaitsee noin 160 km itään Yanbu.Vuonna 2006 asukasluku mitattuna hieman yli 200, 000 ja Yanbu on jo yli 2500 vuotta.

Yanbu on erittäin tunnettu hyvästä sukellus olosuhteet ja rankattu maan kolme parasta sukeltaa. Täällä voit nähdä koralliriuttoja, joka kulkee noin 30 metrin syvyydessä.Trooppiset kalat ja barracudat ja hait ovat asioita voi kokea kuin sukeltajat, ja siellä on luolia pitkin kiviä, mutta on suositeltavaa, ettei mennä liian pitkälle. Kaupunki on lomakeskus, jossa kävijät voivat nauttia monista viheralueet, tennis ja squash.

Virallinen nimi Yanbu Domestic Airport on prinssi Abdul Mohsin bin Abdul Aziz lentokenttä, lentokenttä sijaitsee noin. 7 km kaupungin ulkopuolella.