Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Borgarnes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Borgarnes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Borgarnes miniopas

Borgarnes

Autonvuokraus Borgarnes

Borgarnes on kaupunki niemimaalla Borgarfjörðurin on saari , 60 kilometriä pohjoiseen pääkaupunki Reykjavik .Borgarnes on keskellä Borgarbyggð kunta. Vuonna 2009 siellä oli noin. 2000 asukasta täällä. Borgarnes on tieyhteys muun maan kautta Islannin toiseksi suurin silta: Borgarfjardarbru.

Borgarnes mainittiin ensimmäistä Skallagrimssons Egil saagassa, mutta kaupunki oli tuolloin tunnetaan nimellä Digranes. Egils isä Skallagrim Kvedlulfssons, hautakumpu sijaitsee Borgarnes keskustassa. Egil itse on entinen omistaja maatilan Borg. On kirkko sivuston Borg Myru keskustan ulkopuolella seisoo veistos Egil Skallagrimsson. Se on tehnyt kuvanveistäjä Asmundur Sveinsson. Borgarnes tarjoaa useita taiteen, luonnon ja historialliset nähtävyydet sekä sen luonnollisessa ympäristössä. Kaupungissa on taidemuseoita, luonnon-ja kulttuurihistoriaa. Borgarnes myös golfklubi.

Lähin lentokenttä on Keflavik Airport Reykjavikissa , 69 mailin päässä.

Suomi