Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Reykjavik

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Reykjavik sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Reykjavik miniopas

Reykjavik
Autonvuokraus Reykjavik

Reykjavik sijaitsee länsirannikolla tarinan saaren Islannin, niemimaalla Seltajarnes kauniit näkymät vuorille.Reykjavik on Islannin pääkaupunki. Elämme 120000 asukasta (2008), 170000 ja lähiöissä. Kaupunki on maan tärkein satamakaupunki ja keskus troolikalastuksen.

Reykjavikin rikas luonnon-ja kulttuuriperinnön kokemuksia. Täällä vierailijat voivat mennä retkille nähdä valaita, delfiinejä ja puffins välisenä aikana huhtikuusta lokakuuhun. Talvella se hundespanntur, moottorikelkkailu ja koskenlaskua. On erinomaista vaellus ja kalastusmahdollisuudet täällä. Ratsastus on suosittu aktiivisuus sekä matkailijoille että paikallisille, ja niille, jotka eivät pidä siitä, voit ottaa pyörä tarttuu. Reykjavik, Islanti ja tunnetaan maalämpö-altaat. Tässä on Laugardalslaugista ja Sundlaugarveg, kaupungin suurin. Reykjavikissa löytyvät myös maan parlamentissa, parlamentin talon ja Islannin suurin kirkko: Hallgrim kirkko. Se sijaitsee mäen keskustan ulkopuolella ja kirkon edessä seisoo muistomerkki Leif Eriksson.

Keflavik International Airport, Keflavíkurflugvöllur sijaitsee noin. 50 km keskustan ulkopuolella.