Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Reykjavik Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Reykjavik Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Reykjavik Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Reykjavik Lentokenttä
Autonvuokraus Reykjavik Lentokenttä

Oletko menossa Islantiin ja tarvitset halpaa autonvuokrausta? Islannissa on erittäin suosittua vuokrata auto, koska sen avulla voit matkustaa saaren ympäri omassa tahdissasi. Vertailemalla useiden palveluntarjoajien hintoja saat parhaat hinnat. On suositeltavaa varata auto hyvissä ajoin, ja helpoin vaihtoehto on noutaa auto jo lentokentältä saapumisen yhteydessä. 

Reykjavik

Reykjavik sijaitsee saaren länsirannikolla, joka tunnetaan tulestaan ​​ja jäästään. Seltjarnarnesin niemimaalta koet upeat näkymät ympäröiville vuorille. Reykjavikin väkiluku on noin 122 000 henkeä, ja metropolin alueella asuu noin 170 000 ihmistä. Kaupungissa on myös maan tärkein satama ja troolikeskus. 

Reykjavikissa on rikas luonto ja kulttuurielämä. Huhti-lokakuun aikana vierailijat voivat käydä retkillä katsomassa valaita, delfiinejä ja lunneja. Talvella on mahdollista harrastaa kelkkailua, moottorikelkkailua ja koskenlaskua. Tarjolla on myös upeita retkeily- ja kalastusmahdollisuuksia. Ratsastus on suosittua niin turistien kuin paikallistenkin keskuudessa, ja jos et ole hevosfani, pyöräily on aina hyvä vaihtoehto. Reykjavik ja koko Islanti tunnetaan geotermisistä altaistaan. Reykjavikista löydät yleiset kylpylä- ja uima-altaat nimeltään ”Laugardalslaug” ja ”Sundlaugarveg” – nämä ovat kaupungin suurimpia. Reykjavikista löytyy myös kansallinen parlamentti ”Althingishúsið” ja Islannin suurin kirkko ”Hallgrímskirkja”. Kirkko sijaitsee kukkulalla aivan kaupungin keskustan ulkopuolella ja sen edessä voit ihastella Leifur Eiríkssonin patsasta. 

Lentokenttä

Keflavikin kansainvälinen lentokenttä (KEF) on Islannin suurin lentokenttä, ja se sijaitsee 50 kilometrin ​​päässä Reykjavikin kaupungin keskustasta. Useiden tunnettujen autovuokraamojen palvelutiskit sijaitsevat kentän saapumishallissa. Näitä ovat mm. Budget, Avis, Hertz ja Europcar. 

Reykjavik on täydellinen lähtöpaikka, jos aiot vuokrata auton ja ajaa saaren ympäri. Vuokra-autolla voit tehdä sekä lyhyempiä että pidempiä retkiä. Islanti onkin tunnettu kauniista, koskemattomasta luonnostaan, kansallispuistoistaan, tulivuoristaan, kuumista lähteistään ja vesiputouksistaan. 

Talviaikaan matkustavilla vierailijoilla on hyvät mahdollisuudet päästä näkemään hämmästyttävät revontulet. 

Liikenne

Et löydä moottoriteitä Islannista, mutta ”The Ring Road” -päätie saaren rannikon ympärillä on hyvin kehittynyt. Tie on 1 399 kilometriä pitkä ja yhdistää suurimman osan kaupungeista ja kylistä. Kehätie on pääosin päällystetty. Jos aiot ajaa ylämaalla, on suositeltavaa vuokrata nelivetoinen auto; näillä alueilla tiet voivat olla mutkaisia, kapeita, jyrkkiä ja monesti sorapäällysteisiä. 

Ylämaan alueella matkapuhelinverkko saattaa olla heikko, ja monet vuoristotiet ovat kesällä suljettuina vaikeiden ajo-olosuhteiden vuoksi. 

Ajovinkkejä

Vuokra-autolla on mahdollista käydä tutustumassa nähtävyyksiin, kuten Gullfossiin – se on vaikuttava vesiputous, joka tunnetaan Islannin kauneimpana vesiputouksena. Gullfoss sijaitsee 115 kilometriä koilliseen Reykjavikista. Vesiputous koostuu kahdesta erillisestä kaskadista, joiden pituudet ovat 21 ja 11 metriä. Se on hämmästyttävä ja näkemisen arvoinen kohde. Gullfoss on yksi Islannin tunnetuimmista nähtävyyksistä, ja ajomatka pääkaupungista sinne kestää vain noin puolitoista tuntia. 

Voit myös ajaa tunnettuun ja suosittuun ”Blue Lagoon” -ulkouima-altaaseen, joka sijaitsee 48 kilometriä lounaaseen Reykjavikista. Sininen laguuni on geoterminen kylpylä, jossa on mineraalirikasta vettä. Veden lämpötila on +37–39 celsiusastetta ympäri vuoden. Vierailijat voivat myös ostaa erillisiä kylpylä- ja kauneushoitoja.