Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cairns Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cairns Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cairns Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Cairns Lentokenttä
Autonvuokraus Cairns Lentokenttä – Kuva: © Adz (Adam)

Cairns Airport sijaitsee 7 km pohjoiseen Cairns ja Australiassa. Bussit välillä lentoaseman ja Cairns. Autovuokraamot, jotka tarjoavat palveluja ovat Hertz, Avis, Budget, Europcar, Thrifty ja Redspot. Ne sijaitsevat tuloaulassa lentokentälle.

3.856.418 matkustajaa vieraili Cairns lentokentälle vuonna 2008, joka on seitsemäs vilkkain lentokenttä Australia. Lentokenttä päämaja kolmea lentoyhtiötä, se Shoot Robbery Airlines, QantasLink ja Jetstar. 5 suosituinta kansainvälisiin kohteisiin (2008), Tokio, Jackson, Singapore, Hong Kong ja Auckland.

Cairns Airport on hyvä valikoima baareja, kahvit ja ravintoloita. Kauppoja on myös hyvä tässä voi osittain ostaa australialaisen käsitöitä ja herkkuja, koruja ja jalokiviä, aurinkolasit ja surffailla laitteiden ja paljon muuta. Muita palveluja ovat pankkiautomaatteja, posti, baby / perhehuone ja suihkut. Ei ole hotelleja lentokentän lähin Comfort Inn City Sheridan.