Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bodrum

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bodrum sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bodrum miniopas

Autovuokraamo Bodrum
Autonvuokraus Bodrum

Bodrum sijaitsee lounaisrannikolla Turkin ja sijaitsee Bodrumin niemimaalla, että juts tulee Egeanmeren.Kaupunki kuuluu maakunnan Mugla ja väkiluku oli lähes 120 000 vuonna 2009. Suosittu lomakohde Kosin saarella sijaitsee vain ulkopuolella Bodrumin niemimaalla, ja alueella on Välimeren ilmasto, jossa kuumat kesät ja leudot talvet. Bodrum on rakennettu vuonna 1400 annetun rauniot antiikin kaupungin Halikarnassolainen.

Yksi voi nähdä jäänteitä Halikarnassolainen myös mausoleumi oli yksi seitsemästä ihmettelee, että antiikin aikana. Mausoleumi oli todennäköisesti rakennettu noin 330 eaa Kr. kunniaksi King Mausolos ja koostui Kreikan ja Egyptin arkkitehtuuriin. Toinen jäänne tuolta ajalta on amfiteatteri, jonka kapasiteetti on noin. 13 000 katsojaa.Bodrum Castle, ja museo on linna 1400: n että taloa maailman hienoimmista museoista vedenalaisen arkeologian. Bodrum on myös suosittu lomakohde monia erinomaisia rantoja.

Milas-Bodrum Airport tarjoaa kansainvälisiä lentoja ja on noin. 35 km keskustan ulkopuolella.