Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ponta Delgada Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ponta Delgada Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ponta Delgada Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Ponta Delgada Lentokenttä
Autonvuokraus Ponta Delgada Lentokenttä

Ponta Delgada lentokenttä on virallisesti nimeltään João Paulo II lentokenttä on nimetty paavi Johannes Paavali 2, joka sijaitsee Sao Miguelin saarella Azoreilla, 3 km etelään Ponta Delgadassa vuonna Portugalissa. On linja Ponta Delgadassa ja lentokenttä noin tunnin välein. Hertz, Ilha Verde ja Autatlantis autovuokraamojen edustettuina lentoasemalla.

925766 matkustajia kävi Ponta Delgadassa lentokenttä vuonna 2008, se on vilkkain lentoasema Azoreilla. Lentokenttä on suhteellisen uusi ja se on rakennettu vuonna 1995. On 17 säännöllisiä suoria lentoja Ponta Delgadassa, mukaan lukien kaikki saarilla ja Azorien Lissabonin ja Porton. Myös 11 eri tilauslentoja eri kohteisiin Euroopassa.

On noin 10 kaupat Ponta Delgada lentokentälle, joka myy kaikkea muodista paikallisia tuotteita, ja 3 erilaista ravintolaa ja kahvilaa. Muita palveluja ovat pankki ja posti.Ei ole hotelleja lentoasemalla.