Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Vilna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vilna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vilna miniopas

Vilna
Autonvuokraus Vilna

Vilna on pääkaupunki Liettuan ja maan suurin kaupunki 542000 asukasta.Vilna sijaitsee molemmin puolin jokea Neris, Itä Liettuan rajalle Valko.

Vuonna 1994 Vilnan Vanhakaupunki, jossa Unescon maailmanperintökohde. On olemassa useita kirkkoja ja rakennuksia 1300 ja 1900. Suuri osa vanhan kaupungin oli juutalaisgetto aikana toisessa maailmansodassa.

Kaupungissa on paljon kauniita rakennuksia eri arkkitehtonisia tyylejä. Roomalaiskatolinen Pyhän Stanislav, joka alkoi vuonna 1777 Uusklassiseen tyyliin, Pyhän Annan ja Pyhän Bern Adin kirkot Late goottilainen tyyli. Kated ralen ovat katakombit.Keskellä kaupunkia sijaitsee rauniot Gediminasin linnan 1300. On hyvä näköala kaupungin yli. Vierailijat voivat myös Funicular saada paremman kuvan.Vilna on basilika vuodesta 1251 ja krypta. Ostra Brama portti torni pysyy antiikin linnoituksia.

Vilnan lentokenttä sijaitsee kuusi kilometriä etelään keskustasta vuonna Oro Uostas.