Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Vilna Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vilna Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vilna Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Vilna Lentokenttä
Autonvuokraus Vilna Lentokenttä

Vilnan kansainvälinen lentokenttä (VNO) sijaitsee 7 km etelään Vilna. Se on suurin lentoasema Liettuassa. On sekä bussi-ja juna välillä Vilnan ja lentokentälle. Se palvelee 10 eri autovuokraamon muodossa: Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Avis, AddCar, Auto Banga, Euro korko, ja Ollex Unirent.

Vuonna 2008 2.048.439 matkustajat lentoasemalla, että sai aivan uusi terminaali vuonna 2007. Vilnan kansainvälinen lentokenttä on päätukikohta AirBaltic lentää useita suurimmista kaupungeista Euroopassa. 17 eri lentoyhtiöiden palveluksessa lentokenttä sekä joitakin tilauslentoyhtiöitä.

Vilnan lentokenttä on tullitonta, kauppa, joka myy paikallisia matkamuistoja ja hyvä valikoima ravintoloita ja 8 eri baareja, kahviloita ja ravintoloita.Se on ilmainen langaton internetyhteys, ATM, VIP-ja business lounge-tilassa. Skrydis Hotel sijaitsee lentokentällä.