Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kaunas Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kaunas Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kaunas Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Kaunas Lentokenttä
Autonvuokraus Kaunas Lentokenttä

Kaunasin kansainvälinen lentoasema (CAN) sijaitsee 15 km päässä Kaunasin. Se on toiseksi suurin lentokenttä Liettuassa. On säännöllisesti busseja lentokentälle, myös Vilna, joka on suurin lentokenttä maassa.Se palvelee 10 eri autovuokraamon muodossa: Hertz, Europcar, Budget, Avis, Fortuna Rent a Car, Auto Banga, Ollex, AUTOCOM, Aviaeuropa ja Aruna.

Kaunasin lentokenttä on suhteellisen uusi lentokenttä, joka avattiin vuonna 1988. 456698 matkustajaa lentoasemalla vuonna 2009. Se palvelee ensisijaisesti kansainvälisiä kohteisiin ja rahti. On suunniteltu, että Ryanair käyttää Kaunasin lentokenttä on tärkein perusta sen lentokoneen siipien Itä-Euroopassa vuoden 2010 aikana.

Lentokentällä on kahvila ja verovapaa myymälä. Muita palveluja ovat langattomat Internet, pankkiautomaatit ja matkailuneuvontaa.