Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kaunas

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kaunas sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kaunas miniopas

Autovuokraamo Kaunas
Autonvuokraus Kaunas

Kaunas sijaitsee Lounais Liettuan yhtymäkohdassa jokien Nemunas ja Neris. Kauna on Liettuan toiseksi suurin kaupunki 376000 asukasta.

Kaunas on perustettu vuonna 1000-luvulla ja kauppakeskus keskiajalla. Vanha kaupunki on paljon kapeita katuja ja kirkkoja. Täällä sijaitsee raatihuoneen renessanssin tyylin 1542, jota kutsutaan myös valkoinen joutsen, ja linnan rauniot, joka tuhoutui saksalaisen ritarikunnan vuonna 1317 Kaupungin vanhin rakennus on linna Kauna. Kauna on myös Bernardin luostarista ja Arkeologinen museo. Vuonna   Kaupungin pääkatu on kahden kilometrin Frihetsavenyen.Kävijät voivat myös mennä Panemunes Park rannalla joen, ratsastaa hevosilla, pelata tennistä tai golfia. Vuoden huhtikuun lopulla pidetään Kaunasin Jazz Festival, joka on kansainvälisesti tunnettu. Lokakuussa tanssifestivaalina, pyörä näyttää kesäkuussa ja kesän operetteja pidetään linnan kesäkuun lopulla tai heinäkuussa.

Kaunasin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 14 kilometriä pohjoiseen kaupungin Lava Frame.