Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Peking

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Peking sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Peking miniopas

Autovuokraamo Peking
Autonvuokraus Peking

Peking tai Peking on kaukana pohjoisessa on tavallinen Pohjois- Kiinassa, joten nimi, joka tarkoittaa pohjoisen pääkaupungin.Pekingissä on noin. 160 km päässä Bohai Bay. Kiinan pääkaupungissa on 7,2 miljoonaa asukasta kaupunki, ja 10,3 miljoonaa lähiöissä. Peking on keskellä Kiinan maantie-ja rautatieliikenteen järjestelmä rautatie, muun muassa Moskova, Mongolia ja Pohjois-Korean pääkaupungissa Pjongjangissa.

Peking on tunnettu muuri ja Kielletty kaupunki. Molemmat Unescon maailmanperintökohde. Great Wall alunperin puolustus, ja niiden uskotaan olevan maailman suurin rakennuksia. Se on 6000 km pitkä ja välillä 6 ja 15 metriä korkea. Wall valmistui Ming-dynastian. Kielletty kaupunki rakensi Ming keisarien 1400-luvulla, ja oli keisarillinen palatsi. Vain keisarillisen perheen ja tuomioistuin oli pääsy. Peking tunnetaan myös nähtävyyksiä, kuten   Summer Palace.Tiananmenin aukio on yksi suurimmista suorakaiteen muotoista rakoa. Tämä on myös Mao Zedongin mausoleumi.

Kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 22 km koilliseen kaupungin Chaoyang piiri.