Autovuokraamo Kenia

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Kenia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kenia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kenia miniopas

Autovuokraamo Kenia

Autonvuokraus Kenia

Kenia sijaitsee itäisessä osassa Afrikkaa päiväntasaajalla – ja rantaviivaa Intian valtamerellä. Maan asukasluku on vajaat 40 miljoonaa (2009) – ja on yhteinen raja Somalia, Etiopia, Sudan, Uganda ja Tansania. Suomessa on kaksi virallista kieltä Keniassa: swahilin ja Englanti.

On erityisen kauniita maisemia ja luontoa, jotka ovat Kenia yksi Afrikan suosituimmista matkailukohteista maa. Niistä luonnon ihmeitä Afrikan suurimman järven, Victorian, joka sijaitsee välisellä rajaseudulla Kenia, Uganda ja Tansania. Tällä alueella (lähinnä Tansanian puolella) on myös Afrikan kuuluisimpaan kansallispuistoon – Serengeti. Mount Kenia (5199 m) –   Afrikan toiseksi korkein vuori, joka sijaitsee noin keskellä maata.Vuori on myös keskustan toiseen suureen kansallispuistoon.

Pääkaupunki Nairobi (noin 2,5 miljoonaa asukasta) sijaitsee vuoristoalueella välillä Mount Kenian ja Afrikan korkein vuori, Kilimanjaro (5895 m) – joka on huipussaan Tansaniassa, mutta lähellä Kenian rajaa.Kenian toiseksi suurin kaupunki on satama kaupunki Mombasa (n.800000 asukasta).

Kenia sijaitsee trooppinen ilmasto vyöhykkeellä, mutta koska vaihtelevassa maastossa – jossa on sekä rannikko ja useita tuhannen metrin huippuja – se on myös erittäin suuri ilmastollisia eroja eri puolilla maata.

Maan suurin lentokenttä – Jomo Kenyatta International Airport – sijaitsee pääkaupungissa Nairobissa. On kuitenkin myös raskaan liikenteen Moi International Airport Mombasassa.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta näillä lentokentillä ja suurimmissa kaupungeissa on Mombasassa ja Nairobissa.

Suositut kohteet