Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Nairobi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nairobi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nairobi miniopas

Autovuokraamo Nairobi

Autonvuokraus Nairobi

Nairobi sijaitsee keskeisellä paikalla maan eteläosissa. Kaupunki on Kenian pääkaupunki ja suurin kaupunki maan väkiluku on yli 2,7 miljoonaa (2007).Tämä tekee Kenian suurin kaupunki Itä-Afrikassa ja maailman 13. väkirikkain kaupunki. Nairobi sijaitsee vain 145 km päiväntasaajan eteläpuolella, mutta ei noin. 1600 metriä merenpinnan yläpuolella ja tarjoaa viihtyisän ilmapiirin.

Monet safareita joka löytyy alue alkaa ja päättyy Nairobissa, ja jotkut niistä ovat gorillasafarien Gorilla & Game Park Safari, ja matka Nairobin National Park. Vain 15 minuutin päässä suurkaupungin voit nähdä eksoottisia eläimiä kuten leijonia ja leopardeja lähietäisyydeltä. 5 km ulkopuolella kaupungin keskustassa, Giraffe Centre, jossa kävijät voivat ruokkia kirahvit. Nairobissa on useita museoita, kuten National Museum of Kenia ja Nairobi Railway Museum.

Jomo Kenyatta International Airport on 6. vilkkain lentoasema Afrikassa ja sijaitsee noin 15 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi