Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Mombasa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mombasa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mombasa miniopas

Autovuokraamo Mombasa

Autonvuokraus Mombasa

Mombasa on kaupunki Keniassa , joka sijaitsee maan itärannikolla, joka rajoittuu Intian valtamereen.Suurin osa kaupungista sijaitsee Valliriutta ja liittyy kaupunginosassa Manner pato. Mombasa on maan toiseksi suurin kaupunki ja väkiluku on noin. 800000 (2007). Satamakaupunki on tärkein Keniassa ja palvelee parhaiten maan viennin. Mombasa perusti arabit 700-numeron.

Matkailu on paljon sanottavaa maan talouteen, ja kaupunki on monenlaisia toimintoja ja nähtävyyksiä. Mombasa on tunnettu kauniista valkoisia hiekkarantoja, mutta myös Fort Jesus museo on hyvin suosittu. Linnoitus rakennettiin vuonna 1500 ja sijaitsee lähellä Arab Vanhakaupunki historiallisia rakennuksia. Pohjois-kaupungin Gedi rauniot ovat rauniot kaupungin 1400-luvulla, kun Mamba Village on suurin krokotiilifarmi Itä-Afrikassa.

Moi International Airport on maan toiseksi suurin lentokenttä sijaitsee noin 10 km länteen Mombasa.

Suomi