Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mombasa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mombasa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mombasa miniopas

Autovuokraamo Mombasa
Autonvuokraus Mombasa

Mombasa on kaupunki Keniassa, joka sijaitsee maan itärannikolla, joka rajoittuu Intian valtamereen.Suurin osa kaupungista sijaitsee Valliriutta ja liittyy kaupunginosassa Manner pato. Mombasa on maan toiseksi suurin kaupunki ja väkiluku on noin. 800000 (2007). Satamakaupunki on tärkein Keniassa ja palvelee parhaiten maan viennin. Mombasa perusti arabit 700-numeron.

Matkailu on paljon sanottavaa maan talouteen, ja kaupunki on monenlaisia toimintoja ja nähtävyyksiä. Mombasa on tunnettu kauniista valkoisia hiekkarantoja, mutta myös Fort Jesus museo on hyvin suosittu. Linnoitus rakennettiin vuonna 1500 ja sijaitsee lähellä Arab Vanhakaupunki historiallisia rakennuksia. Pohjois-kaupungin Gedi rauniot ovat rauniot kaupungin 1400-luvulla, kun Mamba Village on suurin krokotiilifarmi Itä-Afrikassa.

Moi International Airport on maan toiseksi suurin lentokenttä sijaitsee noin 10 km länteen Mombasa.