Autovuokraamo Jemen

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Jemen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jemen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jemen miniopas

Autovuokraamo Jemen
Autovuokraamo Jemen

Autonvuokraus Jemen

Jemen (Jemen), sijaitsee aivan etelään Arabian niemimaalla – ja on yhteistä rajaa Saudi-Arabia pohjoisessa ja Omanin idässä.Muuten maa on pitkä rannikko Punaisenmeren lännessä ja Adeninlahdella etelässä. On 23,8 miljoonaa ihmistä Jemenissä – enemmistö pääomasta ja kaupungeissa rannikolla. Lyhin etäisyys yli Punaisenmeren Jemen Djibouti Afrikassa on enintään noin. 30 km.

Ilmasto rannikolla Jemen on kuuma ja kostea. Sisämaan on yleensä lauhkea kanssa monsuunisateet Länsi vuoristoalueilla – ja erittäin kuiva ja lämmin Pohjois-ja Koillis erämaa-alueiden.

Pääoman Sana’a sijaitsee länsiosassa maata – 2200 m. Se on myös maan suurin kaupunki (n. 2 miljoonaa asukasta). Se oli vuonna 2004 äänesti arabikulttuurin ja vanha kaupunki – joka on maan tärkein matkailukohde – on myös Unescon maailmanperintökohde. Ei kaukana pääkaupunki on Jemenin korkein huippu, Jabel-Nabi Shu’ayb (3660 m).

Jemen on myös useita pieniä historiallisia kaupunkeja, suosituissa turistikohteissa – mukaan lukien Schibam ja Zabid. Turvallisuus edellytykset länsimaalaisia turisteja on joskus, koska. tiettyjen terroritekojen, on ongelma –   joten kannattaa etukäteen päivitys tilanteesta.Muita suuria kaupunkeja Jemenin satamakaupungeissa Aden (noin 550000 asukasta) ja al-Hudaydah (n. 500000 asukasta). Muuten pikkukaupungissa Mokka Punaisenmeren rannalla on mainittu – se on nimittäin mokka-kahvia ”kotiin”.

Tärkein lentokenttä Jemenin Sana’a International Airport – El Rehab, aivan pääkaupungin ulkopuolella.

Auton vuokraus Jemenissä ei ole koskaan ollut halvempaa kuin nyt. Etsi vertailemiseksi useita yrityksiä ja tarjota parhaan hinnan.

Autonvuokrauskohteet