Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sana’a

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sana’a sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sana’a miniopas

Autovuokraamo Sana'a
Autonvuokraus Sana’a

Sanaa, joka on hieman yli 1,7 miljoonan asukkaan pääkaupunki Jemen (Jemen).Se on enemmän kuin 2500 vuotta vanha ja yksi maailman suurimpia pääkaupungeissa (2200 m).

Sanaa tärkein matkailukohde on ”Old Town”, Unescon maailmanperintökohde. Täällä on monia säilynyt vanhoja rakennuksia – jotkut heistä yli 400 vuotta vanha. Niistä nähtävyydet ovat antiikin muurien, joiden korkeus vaihtelee 6 ja 9 metriä. Yksi portit – Bab el Jemen – ovat 700 vuotta vanhoja. Seinien sisällä on niin yli 100 moskeijaa ja 12 vanhaa kylpyhuone (ns. höyrysaunoista).

Ehkä suosituin matkailukohde Sanaa on suuri moskeija al-Jami ’al-Kabir alkaen 600s AD Kr. Suosittu matkailukohde aivan toisenlainen on perinteisillä markkinoilla, Suq al-Milh.

Hieman kaupungin ulkopuolella päälentokenttä Jemen Sana’a International Airport (El Raahabista lentokenttä).