Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Manila

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Manila sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Manila miniopas

Autovuokraamo Manila
Autonvuokraus Manila

Manilla on pääkaupunki Filippiineillä ja sijaitsee länsirannikolla Luzonin saarella.Kaupunki sijaitsee lähellä paikkaa, jossa joki Pasig virtaa Manilla Bay kohtaavat Itä-Kiinan meren lännessä. Satama on tärkein maa ja muodostaa suurimman osan maan viennistä. Kaupunki on toiseksi suurin maa, jossa asuu yli 1,6 miljoonaa sisällä kaupungin rajojen (2007). Jos pääkaupunkiseudun ovat mukana, luku nousee lähes 11 miljoonaa (2007).

Suuri kaupunki tuhoutui aikana toinen World War II, Manilla oli kaupunki maailmassa, jotka ovat kärsineet eniten vahinkoa jälkeen Varsovassa Puolassa. On kuitenkin olemassa vielä joitakin historiallisia monumentteja, joista tunnetuin on Intramuros, joka tarkoittaa ”seinien sisällä”.

Intramuros on seinä vuodelta 1500, ja tässä on useita museoita ja muita nähtävyyksiä. Coconut Palace on palatsissa, joka rakennettiin vuonna 1978 ja se on museo, joka sisältää perhonen puutarha.

Ninoy Aquino International Airport sijaitsee noin 7 km päässä Manilla keskustasta.