Autovuokraamo Filippiinit

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Filippiinit

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Filippiinit sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Filippiinit miniopas

Autovuokraamo Filippiinit
Autonvuokraus Filippiinit

Filippiinit on saarivaltio Tyynessä sillä 92 miljoonaa asukasta (2009), joka sijaitsee rannikolla Kaakkois-Aasiassa. Filippiinit koostuu 7107 saarta, joita ympäröivät Etelä-Kiinan meren Sulu merellä ja Celebessjøen.

Maan Suurimmat saaret ovat Luzon pohjoisessa ja Mindanaon etelä. Korkein kohta on Mount Apo, joka on 2954 m. Useimmat saarista ovat metsäisiä tulivuorisaaria – joista 20 on tulivuoret ovat aktiivisia. Maisema koostuu hedelmällistä maaperää, trooppiset sademetsät ja sisustus, ja laajoja alueita palmuja pitkin rannikkoa.

Maa on lämmin, trooppinen ilmasto ympäri vuoden – jos keskimääräinen lämpötila on + 25 astetta. Sesonki matkailijoille on marraskuusta toukokuuhun, jolloin maa on vähiten sateita.

Filippiinit on idyllinen lomakeskus, jossa on kauniita maisemia, vieraanvaraisia ihmisiä, jossa hiekkarantoja ja kristallinkirkas vesi ..

Pääkaupunki Manilla on maan toiseksi suurin kaupunki on 1,6 miljoonan asukkaan alueella kaupungin keskustassa.

Manilla sijaitsee saarella Luzon, ja on elinvoimainen kaupunki sekä uusia ja vanhoja rakennuksia. Pääkaupungissa on myös maan talouden, kulttuurin ja teollisuuden keskus.

Maan suurin kaupunki sijaitsee myös saarella Luzon, Quezon City ja valtioiden (2,7 miljoonaa asukasta). Muita suuria kaupunkeja Filippiinien Cooloocan, davon City Cebu City ja Örnsköldsvik.

Päälentokenttä Filippiineillä on Ninoy Aquino International Airport, joka sijaitsee 7 km etelään Manilla.

Matkailu on suurin saari Borocay – sijaitsee 35 min. pakenevat Manilla. Saari on kuuluisa sen kauniin valkoisen hiekkarannan tuntumassa, ”Valkoinen hiekkaranta” länsirannikolla.

Halpavuokraauto.fi hakea hintoja vuokra-autot useiden yritysten sekä Cebu ja Manilla.

Autonvuokrauskohteet