Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Cebu

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cebu sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cebu miniopas

Autovuokraamo Cebu

Autonvuokraus Cebu

Cebu on maakunnan pääkaupunki Cebu ja lepää itärannikolla saaren samannimisen. Satama Cebu on Filippiinien toiseksi tärkein satama jälkeen Manilla ja vietyjen tavaroiden, kuten kalaa ja puutavaraa.Cebu on perustettu vuonna 1565 Espanjan ja oli ensimmäinen espanjalainen ratkaisun Filippiineillä .Tänään väestö mitataan 815 000 (2007).

Koska Cebu on vanhin kaupunki Filippiineillä on paljon historiaa ja kokemusta. Vuonna 1521 tuli löytöretkeilijä Ferdinand Magellan Cebu ja sanotaan, että hän lähti yli, voidaan nyt katsottuna kappeli kadulla Magallanes Street. Fort San Pedro on toinen historiallinen nähtävyys, ja se on rakennettu vuonna 1500 lisäksi katedraali ja basilika kaupungin. Taoist Temple on kaunis kiinalainen temppeli rakennettu vuonna 1972. On lähes 100 askelta temppeliin, josta se on upea näköala.

Mactan-Cebu International Airport sijaitsee saarella Mactan ja 10 km päässä Cebu.

Suomi