Autovuokraamo Fiji

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Fiji

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fiji sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fiji miniopas

Autovuokraamo Fiji

Autonvuokraus Fiji

Fidži on saarivaltio sijaitsee Tyynenmeren – 2000 kilometriä pohjoiseen Uusi-Seelanti .Fidži koostuu 322 saarta, jossa noin. 110 on asuttuja. Fidži on 940000 asukasta (2009), ja saaristo sijaitsee itään Vanuatu länsipuolella Tonga ja etelään Tuvalu.   Kaksi tärkeintä ja suurinta saarta ovat Viti Levu (pääsaari) ja Vanua Levu.

Matkailu on saariston tärkein elinkeino, ja Fidži on ensisijaisesti tunnettu sen monia kauniita hiekkarantoja, kristallinkirkas vedet ja hyvät kalavedet ja sukellus mahdollisuuksia.

Fidžin vuoristoalueille, jossa korkein huippu on Mount Tomanivi – joka on 1323 m. Muuten maisema koostuu trooppisten sademetsien ja niityt. Fidži on trooppinen meri-ilmaston kanssa yli 23 astetta ympäri vuoden.

Pääoman Suva on 86000 asukasta (2008), ja sijaitsee Kaakkois rannikolle Viti Levu. Suva on tärkeä satamakaupunki ja poliittinen ja kaupallinen keskus. Se on yliopiston, kauniita puistoja ja hyvät ostosmahdollisuudet.

Muita tärkeitä kaupunkeja Fidži Labasa, Lautoka, Nadi ja Savusavu.

Käytössä länsipuolella pääsaaren Viti Levi kaupungin Nadi – mikä on lähtökohta turisteja, jotka tulevat lentokoneella Fidžin. Maan tärkein lentokenttä sijaitsee täällä – Nadi lentokentälle.

Etsi hinnat useista autovuokraamo Fidži ja Nadi Airport, kokeile hakukone.

Suositut kohteet