Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nadi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nadi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nadi miniopas

Autovuokraamo Nadi
Autonvuokraus Nadi

Nadi on kaupunki sijaitsee länsirannikolla saaren Viti Levu kuuluvat Fidži ja on suurin saari saaristossa.Fidži sijaitsee Tyynenmeren ja Nadi sijaitsee rannikolla edessään Australiassa, kun taas itärannikon päin Latinalaisessa Amerikassa.Kaupunki on perustettu vuonna 1947, ja vuonna 2007 arvioitiin, että asukasluku oli noin 40000, joten kaupungin kolmanneksi suurin Fidži.

Nadi on portti kauneimpia saaria, ja monia hotelleja kaikissa hintaluokissa valita. Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä on värikäs hindulainen temppeli Sri Siva Subramaniya sijaitsee pääkadulla. Tämä on suurin hindutemppeliin sampi pallonpuoliskolla. Nadi houkuttelee useita rantoja, joissa on ravintoloita ja baareja, ja Wailoaloa Newtown Beach. Nadi Garden of Sleeping Giant on kaunis kasvitieteellinen puutarha, jossa eksoottisia kukkia ja kasveja.

Nadi International Airport on suurin lentokenttä Fidži ja noin. 9 km päässä kaupungin keskustasta.