Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cardiff

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cardiff sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cardiff miniopas

Autovuokraamo Cardiff
Autonvuokraus Cardiff

Cardiff on pääkaupunki Wales on maa liittyy Britannian ja rajautuu Englannin eteläisen puoli idässä.Maakunta kaupunki kuuluu kutsutaan Etelä Glamorgan ja Etelä-Walesissa. Cardiff sijaitsee kaukana etelässä läänin ja on suurin kaupunki Walesissa. Vuonna 2009 väestöstä arviolta hieman yli 300 000 Kaupungissa on tärkeä hiiliteollisuuden ja satama.

Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä Cardiff Cardiffin linnaa. Roomalaiset matkustanut vähintään kaksi linnoituksia samassa paikassa, mutta se on vain osa sitä perustaa viimeisen linnakkeen, että edelleen on perustaa tämän linnan. Cardiff Bay on suosittu oleskelupaikka niin, koska monia baareja ja ravintoloita, mutta myös toiminta tapahtuu veden päällä. Cardiff Bay luontokeskuksessa on tarjolla erilaisia näyttelyitä ja on erityinen putki muoto.

Cardiff Airport on ainoa lentokenttä Wales tarjoaa kansainvälisiä lentoja. Lentokenttä sijaitsee noin 20 km länteen kaupungin.