Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Miskolc

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Miskolc sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Miskolc miniopas

Autovuokraamo Miskolc
Autonvuokraus Miskolc

Miskolc sijaitsee Koillis Unkari ja on – n..180 tuhatta asukasta – maan kolmanneksi suurin kaupunki. Miskolc on myös hallinnollinen keskus alueella Borsod-Abaúj-Zempléu – ja tunnetaan historiallisia vuodesta 1100. Miskolc tuli kaupunki 1365.

Miskolc on kaunis keskustassa, jossa vanhin rakennus on Avasi protestanttinen kirkko 1200-luvulla goottilainen tyyli. Vaikka Kreikan ortodoksinen Pyhän Kolminaisuuden kirkko (alk. 1700-luvun lopulla) on tutustumisen arvoinen, varsinkin kun se taloa oma liturginen museo, jossa yksi huone on täynnä jännittäviä taiteen ikoni. Myös roomalaiskatolinen barokkikirkko Mindszent Templom (myös 1700-luvun lopulla mainitaan.

Miskolc on myös useita mielenkiintoisia taidemuseoita esittää – lisäksi taiteiden on ollut tärkein prioriteetti kaupungin. Musiikki Palace (Zenepalota) on kulmakivi kaupungin kulttuurielämään. Se on monumentaalinen rakennus, joka sisältää sekä kuuluisa musiikkiopisto ja suuren konserttisalin. Jos ei, Miskolc National Theatre klassisessa rakennuksessa on peräisin noin vuodelta 1850 – ja kuuluisa nukketeatteri Csodamalom sijaitsee vanhassa teatterissa rakennuksen keskellä.

Lähin suuri lentokenttä on Kosice International Airport, joka sijaitsee 70 km koilliseen Miskolc.