Autovuokraamo Sri Lanka

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sri Lanka

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sri Lanka sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sri Lanka miniopas

Autovuokraamo Sri Lanka

Autonvuokraus Sri Lanka

Sri Lanka on Etelä-Aasian saarivaltio sijaitsee Intian valtamerellä. Maassa on 21,3 miljoonaa asukasta (2009), ja sijaitsevat maantieteellisesti kaakkoon Intiaan .Se on yli 20 vuotta on ollut paljon levottomuuksia maassa, koska umpikujassa ristiriita kahden suurimman etnisen ryhmän – tamilien ja singaleesi.

Sri Lankan virallisia kieliä on Sinhala, tamili ja Englanti.

Maa on enimmäkseen tasainen maisema soiden, laguunien ja hiekkarantoja pitkin rannikkoa. Keski etelään on Highland (1000 – 2000 m.) ja Sri Lankan korkein vuori – Pidurutalagala (Mount Pedro) – toimenpiteet 2524 m.

Saarella on trooppinen sateinen ilmasto, jossa on yli 18 astetta ympäri vuoden. Tämä on hieman vähemmän lämpötila vuoristossa.

Sri Lanka on kaksi pääkaupunkia: Colombo, maan suurin kaupunki (asukkaita 737000), rahoitus-ja kaupallinen pääkaupunki – ja myös maan tärkein satamakaupunki.Naapurimaiden kaupunki Sri Jayewardanapura – Kotte (118000 asukasta) on Sri Lankan hallinnollinen ja poliittinen pääoma. Molemmat kaupungit sijaitsevat saaren länsirannikolla.

Muita suuria kaupunkeja Sri Lanka: Kandy, Jaffnan Galle ja Negombo.

Ainoa kansainvälinen lentokenttä Sri Lanka, Colombo Bandaranaike International Airport sijaitsee 35 km pohjoiseen pääkaupunki Colomboon.

Valitse kohde Sri Lankan hakukoneen yli ja saada hinnat autonvuokraus heti.

Suositut kohteet

Suomi