Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Douala

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Douala sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Douala miniopas

Autovuokraamo Douala

Autonvuokraus Douala

Douala on pääoman Littoral maakunnassa, joka sijaitsee aivan länteen Kamerun .Douala on suurin kaupunki, jossa asuu noin 2 miljoonaa (2005). Kaupunki sijaitsee kauniilla Kamerunin rannikolla ja sijaitsee joen suulle Wuori, joka kulkee kaupungin läpi ja ulos Guineanlahden. Täällä on maan tärkein ja suurin satama vietyjen hyödykkeiden kuten kahvin, hedelmien ja kaakaota. Douala oli Saksan ja Ranskan vallan vuoteen 1946.

Yksi kaupungin nähtävyyksiä on silta Bonaberi noin. 1800 metriä ja yhdistää kaupunginosia molemmin puolin Wuori. On useita museoita löytyy kaupungista, mukaan lukien Musee de Douala, joka on historiallinen museo, ilmainen sisäänpääsy. Jos olet kiinnostunut taiteesta pitäisi käydä Kamerunin taidemuseo. Limbe Botanic Garden on trooppinen puutarha laboratorioiden, kirjaston ja museon.

Douala lentokenttä on vilkkain lentoasema maassa ja sijaitsee noin 10 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi