Autovuokraamo Kamerun

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kamerun

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kamerun sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kamerun miniopas

Autovuokraamo Kamerun

Autonvuokraus Kamerun

Kamerun sijaitsee länsirannikolla Afrikan Guineanlahden Atlantin, ja on 18,8 miljoonaa asukasta (2009). Se rajoittuu Nigeria, Tšad, Keski-Afrikkalainen tasavalta, Päiväntasaajan Guinea, Gabon ja Kongon.

Kamerun on monikulttuurinen maa, jossa on yli 200 etnisten ja kielellisten ryhmien. Maan viralliset kielet ovat ranska ja Englanti. Maa on tunnettu perinteisen musiikin ja tanssin.

Kamerun on monipuolinen maiseman rantoja, autiomaata, vuoria, sademetsiä ja savannia. Maalla on myös useita jokia – jos Sanaga on pisin. Korkein vuori on Kamerunfjellet lounaaseen, joka mittaa 4095 m. Maa on trooppinen ilmasto, yleensä yli 25 astetta ympäri vuoden –   ja usein korkea kosteus.Vuodenaikojen vaihtuessa välillä sateinen ja kuivat kaudet.

Pääoma Kamerunin Yaoundé yksiköiden ja on maan toiseksi suurin kaupunki – on 1,5 miljoonaa asukasta.Yaoundé sijaitsee Etelä sisustus – noin. 200 km itään sataman kaupungin Douala (2 miljoonaa asukasta), maan suurin kaupunki.Yaoundé on useita mielenkiintoisia museoita ja jännittävä markkinoilla. Kaupungin kansainvälinen lentokenttä – Yaoundé Nsimalen International Airport – sijaitsee aivan etelään kaupungin keskustasta.

Muita suuria kaupunkeja Kamerunissa Garoua, Kousséri ja Bamenda.

Merenrantakohteessa Kribi on maan suosituin matkailukohde – kauniita hiekkarantoja. Kribi sijaitsee länsirannikolla, 80 km etelään Douala.

Maan tärkein lentokenttä on Douala International Airport, joka sijaitsee 6 km kaupungin ulkopuolella.

Autonvuokraus Kamerun on kenties paras tapa tutustua maahan. Meillä on laaja valikoima autojen ajamiseen soveltuvat Kamerunissa, mukaan lukien 4-hjulstrekkere.

Suositut kohteet

Suomi