Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Parma

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Parma sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Parma miniopas

Autovuokraamo Parma
Autonvuokraus Parma

Parma sijaitsee Pohjois-Italiassa ja on maakunnan pääkaupunki Parman asukkaan yli 180 000 (2009). Parma kuuluu Emilia-Romagnan ja se kertoo. 125 km muoti mekka Milano luoteeseen Parma. Kaupunki sijaitsee noin puolivälissä itä-ja länsirannikolla, lähellä paikkaa, jossa maa kapenee ja törmää Välimeren ja Adrianmeren.Parma on valmistajan kuuluisan parmesaania ja Parman kinkku.

Parma on perustettu vuonna 183 eKr. Kr, ja koska tämä on hyvin vanha kaupunki, on monia historiallisia nähtävyyksiä. Kaupungin katedraali on rakennettu 1000-luvulla, kun yliopisto perustettiin vuonna 1064 Katedraalia Battistero lisättiin 1200-luvulla, ja goottilainen kirkko San Fransesco del Prato, joka oli myös rakennettu 1200-luvulla, oli pitkään kaupungin vankilaan. Suurherttuan palatsista vuodelta 1500 ja taloja muun muassa, taideakatemia ja arkeologinen museo.

Parma Airport sijaitsee noin 3 m kaupungin ulkopuolella ja on kansainvälinen lentokenttä, jossa lennot Lontooseen.