Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Harare

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Harare sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Harare miniopas

Autovuokraamo Harare
Autonvuokraus Harare – Kuva: © Greenmnm69

Harare, joka tunnettiin aiemmin nimellä Salisbury, pääkaupunki Etelä-Afrikkalainen maa Zimbabwen. Kaupungissa on noin. 1,5 miljoonaa asukasta, ja se on myös maan suurin kaupunki.

Harare perustettiin linnoitus vuonna 1890 British siirtolaiset johdolla Cecil Rhodes. Se on tunnettu sen monia puistoja – kun iso National Botanic Garden on suosituin.Hieman kaupungin ulkopuolella on myös kaunis ja upea kansallispuisto Mukuvisi Woodlands.

Muuten, Valtion taidemuseo – sekä pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä – nimetty yksi nähtävyyksistä. Sama koskee Queen Victoria museo. Myös National Archive – on paljon asiakirjoja Zimbabwen historia – on suosittu matkailukohde.

Harare on useita suuria ostoskeskuksia, joissa suurin ja ainutlaatuinen on Eastgate Center, joka on melko keskellä kaupunkia. Se on ilmastointi, joka on täysin orgaaninen ja ”luonnollinen” – luultavasti ensimmäinen laatuaan maailmassa. Toinen suosittu ostoskeskus on Westgate Mall.

Harare International Airport – joka on yksi Afrikan pisin kiitotie – sijaitsee 12 km etelään kaupungin.