Omavastuu

Kaikkiin tarjouksiin sisältyy tarpeellinen vakuutussuoja (liikennevakuutus, ajoneuvon varkausturva ja omavastuun poisto). Omavastuu saatetaan kuitenkin periä. Omavastuu tarkoittaa esimerkiksi, että auton vuokraaja on vastuussa kustannusten ensimmäisestä osasta (tiettyyn määrään asti, yleisesti veloitetaan talletuksena saapumisen yhteydessä) siinä tapauksessa, että auto on varastettu tai osallisena kolarissa. Autonvuokrausyritys maksaa jäljellä olevat kustannukset.

Täysi vakuutus

Tarjoamme täyden vakuutuksen, joka tarkoittaa, että sinulta ei peritä omavastuuta, jos auto esimerkiksi varastetaan tai se on osallisena kolarissa. Usein tavallisen ja täyden vakuutuksen hintaero on pieni, joten suosittelemme kaiken kattavaa vakuutusta.

Jos valitset täyden vakuutussuojan, valitse VAIHEESSA 2 ”Kaiken kattava, ei omavastuuta”. Jos et löydä tarjousta kohdassa ”Kaiken kattava, ei omavastuuta”, voit varata täyden vakuutuksen VAIHEESSA 3. Vakuutussuojan tarjoaa ulkopuolinen vakuutusyhtiö (Mondial Assistance).

Erilaiset vakuutustyypit

Vastuuvakuutus – Jokaisella maalla on vähimmäisvaatimukset vakuutussuojalle autolla ajamista varten. Tämä kattaa vuokraajan vastuun mahdollisesta vahingosta muille ihmisille ja / tai näiden omaisuudelle. Yleisesti ottaen vakuutussuoja on rajoitettu 1 000 000 euroon ja sisältää omavastuun tiettyyn määrään asti. Tämä määrä näkyy VAIHEEN 2 “Vuokrausehdot” kohdassa “Suoja / vakuutus”.

Ajoneuvon varkaussuoja – Tämä vähentää tai poistaa vuokraajan vastuun siinä tapauksessa, että auto varastetaan. Joskus näissä tapauksissa peritään omavastuu. Tämä määrä näkyy VAIHEEN 2 “Vuokrausehdot” kohdassa “Suoja / vakuutus”.

Omavastuun poisto – Tämä vähentää tai poistaa taloudellisen vastuun tapauksessa, jossa auto on osallisena onnettomuudessa. Omavastuun poisto on rajoitettu tiettyyn määrään saakka eikä usein kata auton ikkuna- ja rengasvaurioita eikä hinausta. Tähän kuuluu usein omavastuu, jonka määrä näkyy VAIHEEN 2 “Vuokrausehdot” kohdassa “Suoja / vakuutus”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.