Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Chisnau

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chisnau sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chisnau miniopas

Autovuokraamo Chisnau
Autonvuokraus Chisnau – Kuva: © Bagriton

Chisinau sijaitsee Moldovan ja sijaitsee joen Bic.Kaupunki on maan pääkaupunki ja suurin alue väestö mitattiin yli 590 000 vuonna 2007. Sisältää pääkaupunkiseudun väkiluku nousee yli 910 000 Tämä on maan teollisuuden ja kulttuurin keskus, ja se on rikkaampi kaupunki kuin monet muut Moldovassa. Nimi todennäköisesti tulee Chisinau, sana tarkoittaa lähdettä ja että kaupunki rakensi 1400-luvulla.

Suuri osa kaupunkia pystytettiin vuonna 1800, ja nykyään se on vielä mahdollista nähdä enemmän näitä kauniita rakennuksia katedraalia 1836. Republikaanien kasvitieteellinen puutarha on kasvitieteellinen puutarha on enemmän mukavuuksia, kuten pieni eläintarha, jossa eläimiä kuten vuohia ja hevosia ja ravintola.Museoissa Natural History Museum ja National Museum of Etnografinen ja Natural History, voi perehtyä kaupungin ja sen kulttuuria ja historiaa.

Chisinau kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 13 km kaupungin ulkopuolella.