1. Kuinka saan varausvahvistuksen?

Saat vahvistuksen ja arvolipukkeen muutaman tunnin sisällä varauksen tekemisestä. Jos auto haetaan useiden viikkojen kuluttua, voi kestää 36 tuntia ennen kuin saat varausvahvistuksen.

2. Miksi varaustani ei ole vahvistettu?

Saat vahvistuksen ja arvolipukkeen muutaman tunnin sisällä varauksen tekemisestä. Jos auto haetaan useiden viikkojen kuluttua, voi kestää 36 tuntia ennen kuin saat varausvahvistuksen.

3. Onko taattua, että saan varaamani auton?

Yleisesti ottaen saat varaamasi auton, vaikkakin saatat saada saman luokan samanlaisen auton. Napsauta kyseessä olevan auton kohtaa ”Ajoneuvotiedot” VAIHEESSA 2 ja tarkastele samanlaisia autoja samassa luokassa.

4. Kuinka tiedän ennen kirjausta täsmällisen nouto-osoitteen?

Valitse vaatimuksiasi vastaava auto ja napsauta ”Varaa”. Osoitteet ovat saatavilla lomakkeen yläosassa.

5. Voinko käyttää suomalaista ajokorttia ulkomailla?

Voit käyttää suomalaista ajokorttia kaikissa EU/EEA-maissa sekä Australiassa, Kanadassa ja USA:ssa. Useat muut EU:n ulkopuoliset maat tunnustavat EU/EEA-sopimuksen. Jos olet epävarma, ota yhteyttä kyseessä olevan maan suurlähetystöön tai viranomaisiin.

6. Voinko varata samana päivänä, jolloin haluan noutaa auton?

Kyllä, tämä on mahdollista aina kaksi tuntia ennen auton varausta.

7. Perittekö maksuja varauksesta?

Ei, VAIHEESSA 3 esitetty kokonaishinta on hinta, jonka maksat. Ylimääräisiä maksuja ei peritä, ellet ole varannut lisälaitteita.

8. Saanko ylittää toiseen maahan sen maan rajat, josta olen vuokrannut auton?

Yleisesti ottaen tämä on mahdollista. Katso VAIHEEN 2 kohdasta ”Vuokraustiedot” naapurimaat, joissa voit vierailla. Siitä saatetaan periä maksu, joka suoritetaan paikallisesti.

9. Haluan vuokrata auton lentokentältä, mutta en saavu lentokoneella. Mitä voin tehdä?

Valitse ”Lentoyhtiö ei ole luettelossa” valikosta ”Lentotiedot”. Kirjoita ”NOFLIGHT123” kohtaan ”Lennon numero”.

10. Jos haluan nimetä useammaan kuin 1 kuljettajan, mitä voin tehdä?

Voit merkitä useamman kuin yhden kuljettajan varauksen VAIHEESSA 3. Hinta on 3 – 10 euroa, vaikkakin ylimääräinen kuljettaja joskus sisältyy hintaan.

11. Mitkä ovat autonvuokrauksen ikärajat?

Tämä vaihtelee huomattavasti maasta tai autonvuokrausyrityksestä riippuen. Tarkastele eri autojen ikärajoituksia VAIHEEN 2 kohdasta ”Vuokraustiedot”.

Suurin osa vuokraamoista soveltaa 21 vuoden vähimmäisikää. Joillakin vuokraamoilla ikäraja on 18 vuotta. 18-25-vuotiaista kuljettajista saatetaan periä ylimääräinen maksu. Tämä maksu näkyy varauksen VAIHEESSA 2 kohdassa ”Vuokraustiedot”.

.

12. Kuinka kauan minulla on täytynyt olla ajokortti?

Tavallisesti kuljettajilla on täytynyt olla voimassa oleva ajokortti vähintään vuoden ajan ilman vakavia onnettomuuksia. Muista, että ajokorttisi täytyy aina esittää autovuokraamon asiointitiskillä.n.

14. Kuinka voin peruuttaa varauksen?

Voit peruuttaa varauksen napsauttamalla tästä ja syöttämällä varausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

13. Kuinka voin muokata olemassa olevaa varausta?

Jos tämä tapahtuu välittömästi ennen noutamista, ota kaikkiin muutokseen liittyvissä asioissa yhteyttä numeroon +353 (23) 8883011 (kansainvälinen asiakaspalvelukeskus). Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse siinä tapauksessa, että noutamiseen on aikaa enintään 5 päivää.

15. Minkä tyyppinen vakuutussuoja sisältyy vuokraan?

Kaikkiin vuokriin sisältyy liikennevakuutus ja varkausturva. Katso lisätietoja vakuutuksista ja omavastuusta varauksen VAIHEEN 2 kohdasta “Vuokraustiedot”. Lue tietoja vakuutussuojasta tästä

Suomi