logo autovuokraamo    
     
   
     
 

 

 

Uutiskirje

Saa parhaat tarjoukset ensimmäisenä

 

Saatavilla App Storessa

Vuokraa auto suoraan puhelimesi kautta

 

Autovuokraamo Espoo

 

Etusivu > Autovuokraamo Suomi > Espoo

 

Vertaa autonvuokria

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Espoo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

 

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 60 %

 

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit useimmissa matkakohteissa

Sisältää vakuutuksen ja verot

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

 

 

Espoo miniopas

Autovuokraamo Espoo

Autonvuokraus Espoo

Espoo on Suomen on toiseksi suurin kaupunki 244300 asukasta (2009).Se sijaitsee maisema Uudenmaan (Uusimaa) etelärannikolla, Suomenlahden Suomessa - noin. 20 km länteen pääkaupungista Helsingistä .Kaupunki on hyvin erityisesti järjestetty, että se ei ole suuri kaupunki. Rakennukset ovat levittäytyneet laajemmalle alueelle, johon kuuluu seitsemän asemaa ja 55 kaupunkialueiden.

 

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Espoon Museum of Art on EMMA (Espoo Museum of Modern Art), Espoon kaupunginmuseo - ja automuseo ja rock museo. Muuten, Espoon tuomiokirkko (vuodesta 1400's) ja Nuuksion kansallispuisto (vain keskustasta pohjoiseen) on mainittu. Kaupunki on myös tunnettu kauniista rannikolla ja hänen erinomaiset uima mahdollisuudet - ja 17 km pohjoiseen kaupungin voit vierailla suurin vesipuisto "Serena".

 

Ostosmahdollisuudet Espoossa ovat erittäin hyviä. On useita suuria tavarataloja ja ostoskeskuksia, ja useita pieniä kauppoja. Huonekalujen ketju IKEA on myös sivuliike aivan kaupungin ulkopuolella.

 

Lähin lentokenttä on Helsinki-Vantaan lentokentälle , joka sijaitsee lähellä pääkaupunkia.

 
     
 

Autonvuokraus

Tiedot

Tuki

Seuraa meitä

Most visited