logo autovuokraamo    
     
   
     
 

 

 

Uutiskirje

Saa parhaat tarjoukset ensimmäisenä

 

Saatavilla App Storessa

Vuokraa auto suoraan puhelimesi kautta

 

Autovuokraamo Rooma

 

Etusivu > Autovuokraamo Italia > Rooma

 

Vertaa autonvuokria

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rooma sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

 

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 60 %

 

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit useimmissa matkakohteissa

Sisältää vakuutuksen ja verot

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

24 tunnin asiakaspalvelu

 

 

Rooma miniopas

Autovuokraamo Rooma

Autonvuokraus Rooma

Rooma sijaitsee Tiber-joki keskellä Italiaa, pohjoiseen Napoli ja eteläpuolella Milanossa .Rooma on Italian pääkaupunki. Kaupunki on koti noin. 2550000 asukasta, kun taas lähiöissä asuu 3,3 miljoonaa. Kaupunki ympäröi Vatikaani.

 

"Kaikki tiet vievät Roomaan" on tuttu käsite. Kaupunki on tunnettu siitä on pääkaupunki Rooman valtakunnan, ja pääasiallinen toimipaikka paavi. Rooma on ehkä parhaiten tunnettu taiteen ja romanttinen kaupunki kuin mikään muu. Kaupungissa on noin. 400 kirkkojen maalauksia mestareiden kuten Caravaggio ja Michelangelo.Pietarinkirkko on yksi suurimmista ja koristeellinen kirkkoja. Lähistöllä on Vatikaani, löydämme maailmankuulua Sikstuksen kappeli on kuuluisa mestariteoksia taidemaalari Rafael. Muita kuuluisia nähtävyyksiä ovat Pantheon ja Villa Borghese, joka on mukava   taidekokoelma ja kaunis puutarha.Trastevere on paljon ruokapaikkoja, ja muistuttaa Kaunotar ja Kulkuri.

 

Aeroporti di Rooma, Fiumicino sijaitsee 22 kilometrin päässä Roomasta.Rooman toinen lentokenttä, Ciampino Rome Airport sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella.

 

Rooma on suosituin kohde varaus autonvuokraus Italia. Halpavuokraauto.fi on ylpeä voidessaan tarjota autonvuokraus yli 20 eri paikkakunnalla Roomassa, kuten Rome Airport. Hinnat sisältävät verrataan useiden yritysten ja varmistaa taattu alhainen hinta autonvuokraus.

 
     
 

Autonvuokraus

Tiedot

Tuki

Seuraa meitä

Most visited